Lasagne á la Tina
½kg färs
2,5 dl matlagningsyoghurt, creme fraiche, gräddfil,..... vad ni vill som gör det krämigt
1 burk passerade tomater eller tomatsås eller liknande
1 pkt fetaost
Några skedar röd pesto (efter smak)
Massor med vitlök
Hyffsat mycket salt
och lite peppar
Slutligen ett tjockt lager ost som topping och lasagneplattor såklart!
Sjukt god lasagne som är väldigt enkel, kom på receptet idag när jag lagade. Släng ihop allt, varva med lasagneplattor och toppa med riven ost, 225 grader i typ.. 20 min? Till osten är brun. Mumma! Keso kan ersätta en del av yoghurt/creme fraiche/grädfilen, har dock inte hittat det här i Tyskland.. Vi kan även kalla detta kylskåpsrensning. Det viktigaste av allt är att man måste smaka av emellanåt så det inte blir mindre gott (finns inget som är äckligt). Smaklig spis!
Kommentarer
Trackback