Kärlek

Kärleken kännetecknas av viljan att ge villkorslöst till något eller någon. Man kan finna kärlek för mycket. Men för de flesta är det känslan mellan två personer som känner psykisk och fysisk attraktion för varann, så kallad romantisk kärlek.

Idag skrattar jag åt den första kvällen med min pojkvän eller det gör vi nog båda två. Vi låter det där vara vår grej. Men visst trodde inte alla att "hon från perstorp" (hahaha) skulle bli hans pojkvän. Man måste våga satsa. Kärleken växer och varje gång jag ser han blir jag bara mer kär, hur man nu kan bli mer kär än jag redan är. Pirret i magen, den glada känslan som präglas av stark ömhet och tillgivehet. Trots avstånd, känna närheten. Jag bär ett stort leende med Malle i tankarna.

God självkänsla är viktigt för att kunna visa kärlek. Man måste kunna ta del av det goda, utan att brista i respekt eller empati till sin medmänniska. Att bära kärlek eller förälskelse som är besvarad av motparten är lycklig kärlek. Men visst ska man vara lyckligt lottad också. Det är inte alla som lyckas stöta på människan man fattar tycke för. Man måste våga se kärleken för vad den är och inte var rädd för den. Den som aldrig vågar ta klivet, får aldrig njuta av det bästa som finns. Jag är kär.

Kärleken är min vän.

spice girls

vårt egna skåne-spice-girls var anis idé men i själva verket, utan vår egen vetskap, bildades vi redan i falsterbo. (tror jag??!) det var då vi alla kom överens. min och josses hat-kärlek övergick till kärlek-kärlek åtminstone. ingen jävla fanklubb alltså.

falsterbo var livet för oss tjejer. då levde vi verkligen! nu är vi seriösa och lever svensson-livet, med lite extra krydda på. självklart kommer falsterbo sättas som en traditon (i hope). vi har inga tvång, knappt iaf. dock måste man ha vissa kvaliteér, jag kan nämner när jag är full. råkade jag möjligtvis bjuda in dig på fyllan ber jag om ursäkt.

ikväll kom vi fram till ett sätt att rangordna oss. vi satte reka-vännen överst, därefter kommer jag, hilda och hansson på samma plats. anna får vara längst ner, hon kommer aldrig upp till vår nivå på det där speciella sättet. anna ska bli stor den dagen hon tar studenten, då ska hon lägga plugget på hyllan och hångla. dock chockar hon ibland. övriga spice girls medlemmar har vi våra egna uppfattningar om, dom tar vi över nästa spice-party.

vi lever med mottot - det som hände i falsterbo, stannar där. punkten

ikväll var det träff hos mig. (ja dom som vågade komma!!!) allt mellan himmel och jord kom på diskussion. vi bara älskar att ventilera. ingenting för glömmas under en sådan här kväll. DOCK har johan anderfisken förstört vår nyårsplanering som vi hade SÅ MYCKET på g ikväll, sen kom jag på.. han drar ju till thailand. vi ska fixa det på annat vis. hans plats måste bara ersättas.

det kommer bli mycket kärt. aj löv mina vänner

vi lever med mottot - det man inte minns har aldrig hänt

fel vecka och shorts

ibland tar "snällheten" över och det blir väldigt komiskt. men kakan fann kanske en utväg. vi är alla väldigt glada för vår käre väns skull. och hoppas att kakan är en ordentlig sötsak. själv har jag i nuvarande läge inte lyckats träffa den där helgen och det är jag glad för.

men det är väl självklart att alla tjejer sover i shorts när dom har mens? ja annars kan man ju faktiskt sova också...

en måndag av ovanlighetens slag

efter helgens härligheter kommer alltid måndag, lika snabbt och lika hemskt. men idag var den faktiskt rätt kul på något vis.

jag satte mig bakom ett gäng tjejer på bussen till skolan. trots att jag var långt bort i mina drömmar lyssnade ändå ett öra på deras förtjusande snack. jag dööör. och jag är glad att jag är förbi den tjejiga "OMG jag strulade med x antal pers denna helgen. och hon då, vilken jävla slyna. men ALLA killar tycker jag är cp-snygg" åldern, haha.. men det är alltid lika frestande och lyssna och jag kunde absolut inte dra mina öron ifrån dom.

en tjej strulade upp hela 2 killar på festen, dock var hennes pojkvän där. dom pratar INTE mer. eller han pratar inte med henne och stackars tjejen som inte ser sitt fel i handlingen förstår absolut inte varför han inte vill prata med henne.
en annan tjej fick ligga ensam i ett rum hela kvällen för hon var så stenad redan när hon kom till festen..

höjden av festen! hur många fick du? hur illa lyckades du bete dig?

när dom tre tjejerna började prata om sig själv var det helt åt andra hållet.. men man måste ju berätta när alla snygga killar raggar på en.

det roliga med denna måndagen var att jag efter 2 timmar satte mig på ytterligare en buss som tog mig ut till vårt kära ljungbyhed, där fortsatte snacket, fast denna gången i ett helt annat umgänge om helt andra personer. men det innehöll ungefär samma saker. trots det är dom tillsammans än idag.

åse tog dock dagens 10 poängare när hon snackar om tjejen hon bråkade med på fyllan. åse berättar (absolut inte för ovanlighetens skull) hur snygg hon berättat för tjejen att hon själv är och den lilla tjejen kommer aldrig att bli som åse, så hon förstod att hon var avis. det bästa med den storyn var att det satt inte ens 10 pers i bussen, alla utom en tjej satt samlade längst fram. tror ni inte att åse upptäcker, när hon tittar bak, att det var hon??! haha jag dog där

otrohet är fan hemskt.. jag kan inte svara på om jag skulle förlåta. men jag hade aldrig kunnat se personen i ögonen igen och känna samma sak, aldrig.

RSS 2.0