Svensson Svensson och Kungälvscruising

Blev ingen klippning idag, kirrar det imorgon istället. Somnade på soffan och vaknade av att jag låt å dregglade, MYS. Drog hem till Virre å kolla lite Svensson Svensson med Marika och Andersson också. Fått ventilerat lite ja.. Stackars Andersson som får lyssna på tjejsnacket, hehe. Glad att jag träffat Virre, vissa känner man att man klickar mer med än andra liksom. Men ni mina andra kära vänner ska absolut inte känna er bortglömda :) Hon har även fått med mig till Kungälvscruisingen i maj. Kan bli en upplevelse för en sån som mig. Haha. Men jag ser sjukt mycket fram emot det.

Börjar för övrigt känna mig helt frisk. Precis när jag skrev det så hostade jag till...... Segt!

Hade min goa praktikant Hanna här idag. Vi var ute och red i solen med Filippus och Destiny. Love it! Sen red vi Wilton och New Date i ridhuset. Jävlar vad det kändes i mina ben efteråt. Men Wilton gick så fint så det är värt värken (träningsvärk kanske det heter). Träning med Filippus imorgon eller på fredag. Riktigt taggad. Var ett tag sen sist, eftersom jag varit sjuk. Det går så fint nu för oss. Är riktigt taggad på tävling. Så jag hoppas på det snart!

Det var ju sängen för längesen. Natti friends.


grötfrukost

Äggen var slut idag så jag kokade faktiskt havregrynsgröt. Det är nog typ 2a eller 3e gången sen ja flyttade hit. Pappa gjorde de jämt till mig förr när jag bodde hemma. Inte lika gott som min äggröra och bacon men helt okej ändå!

Nu är det jobb som gäller. Hoppas på lite sol så minusgraderna försvinner..

Jag säger god natt

Men jag undrar också om någon har något förslag på hur jag ska göra med mitt hår imorgon? Ska till finaste Kajsa å klippa å färga :)

kladdkaka och fina tjejer

Ikväll var det dax för den veckliga filmkvällen som mer börjar lika fikakväll, hehe.. Ikväll skippade vi filmen och hade bara allmänt trevligt häng. Gillas! Dock fattades vår Virre. Kladdkaka, fruktsallad och vaniljsås, MUMS på oss! Och ja, resurstid med tjejer behövs. Man måste få snacka av sig lite. För ni vet väl att tjejer inte snackar skit, vi bara ventilerar och det är ett måste. Annars blir man ju sjuk..

Hade även idag en mycket trevlig 40-minutare med Filippus. Skrattar gott åt den gamle mannen ibland, när han brallar iväg. Han går såååå fint och jag tycker sååå mycket om honom, m m mmm. Tror han är min nya stora kärlek faktiskt. MEN Calle kommer alltid finnas i mitt hjärta, glöm inte det.
Fick även ett extrapass på Dockan, för lilla Carro var sjuk. Han var riktigt rolig idag. Vi var väldigt nöjda när vi gick från ridhuset.
Detta resulterar en bra dag!

Har för övrigt hittat en ny skön artist "band of horses"

Ciao mina vänner.

Strålande sol

Göteborgsvädret är hyfsat ibland ändå. Hemma i skåne är de kaos men här skiner solen. Hoppas detta kan hålla i sig i några dagar nu så att isen och snön kan försvinna helt. Lite mer grönt sen är det ju nästan vår!

Anmält mig till högskoleprovet. Bestämt att jag jobbar här tills i mitten på juni sen hoppas jag på att jag får mig en lägenhet lite med civiliserat. Kollat lite möbler, fast jag inte alls vet hur det kommer att se ut där jag ska bo. Sorterar min garderob och bland lite andra saker. Man kan väl säga att jag börjar tagga lite ja..

Back to work

Störtskön helg

Det började klia lite i kroppen i fredags, så jag jobbade först en timma mitt på dagen, sen tog jag lite till på eftermiddagen. Kunde verkligen inte bara sitta inne. Fanns liksom inte fler lister att torka av. Haha!

På kvällen dukades det upp för vin och ost afton. Alla bidrog med en liten del var och det blev ett tungt bord. Vi orkade dock inte allt. Men trevligt hade vi. Kändes som alla dom jag helst vill vara med här i Götet var på plats (hoppas nu att jag inte glömde någon...). Och en sak till, vi snackar tjejer. Hittade en riktigt gott vitt vin också förresten. Guntrum, väldigt sött och fruktigt. Lättdrucket vin för den som kanske inte annars sätter vin högst på listan.

Hade tagit på mig jobb på Lundgrens hela helgen (packa upp frukt på Maxi). Så det var bara att piska sig upp vid kvart över 5 på morgonen och dra. Men vi var två så det gick snabbt och för den delen så tycker jag alltid att det är kul å komma till Maxi. Givetvis blev det frukost på Maxi också. Dock var den varma chokladen slut, vilken är en stor miss av Maxi Mölndal!!! Men jag ska inte klaga, deras p-frulle är top notch!

Drog hem och sov halva dagen. För att äntligen orka gå upp och duscha. Drog till Kortedala för att fira Moas försenade födelsedagsfest, vilken blev mycket lyckad. Åt alldels för mycket ananas, så jag är fortfarande hel torr och har nästan lite utslag runt munnen. Aldrig hänt för men jag får väl skylla mig själv som tröckte i mig ananasen. En rätt kul sak hände den kvällen, en kille som jobbar på Maxi GOOGLADE fram mitt nummer och var modig nog att ringa, haha..
Senare åkte vi in till stan å tillbringade kvällen på El Corazón, mycket trevligt ställe faktiskt. Sov i söta Kajsas gudomliga säng denna natten, fast lik väl förra natten blev det inte många timmar.

Dax att dra till Maxi igen. Denna morgonen var det en trött jävel som skulle öppna på frukten. Väl framme kl 6 är där ingen som öppnar? Står även en leverantör och väntar. Fick en idé, att jag kunde ta en lur i bilen, hade ju några timmar att ta igen. Men de gick sådär. En halvtimme senare var det någon annan dude som släppte in oss. Kan ju säga att stackars Robin skämdes när han kom sen ;)
Timmarna flöt på och självklart blev de frulle, även idag utan chokladen.. Hoppas dom kirrar den tills nästa helg! Väl hemma landade jag i soffan för x-antal timmars sömn.

Hade en riktigt nice helg med mina trevliga vänner. Vad vore livet utan er liksom? Även om helgen är hektiskt och en hel del sömn uteblir, är den så mycket värd. Känns nästan som det är den som gör vardagen värd att leva.

Love outta!

välkommen måndag!

Segt och gå upp från sängen i morse men när jag väl var uppe kände jag energin!! Gjorde min vardagsfrukost: äggröra med bacon och sen pinnade jag ut till jobbet. Flöt på bra idag. Och ikväll blev det första ridpasset på en vecka. Säger bara en sak, FANTASTISKT. Underbart att hästen går som en klocka. Han tyckte nog det var skönt att allt var som vanligt igen, hehe. Fick tvinga mig själv att sluta innan halsen sa ifrån.

Har bara slappat ikväll på soffan, riktigt gött faktiskt. Har börjat gilla det mer och mer :) Blev ingen film, utan lyssnade istället klart på ljudboken jag började lyssna till vid nyår. Camilla Läckberg är ju så bra!

Nu ska jag strax krypa ner i soffan och lyssna på regnet som slår på fönsterplåten, myyyys.
Tja

Fyndig i köket!!!

Åkte in till Kungälv å köpte ett vin, fick lite expeerttips så jag hoppas att det smakar till ostarna imorgon. Var även duktig och gjorde hemmagjorda "ostkex" med salt och vitlökssmak. Brände dock första plåten så det luktar bränd vitlök i hela stugan. Men dom andra blev ASgoda :D Hoppas dom andra uppskattar min köksskills, hehe.

Har bestämt mig för att gå in och jobba 2h imorgon, mjukstart ;) Slänger på sista delen av I love you man och hoppas att jag somnar i tid ikväll så jag kommer upp imorgon. Har visserligen fet sovmorgon..

Dagens höjning!

Känns som denna sjukan aldrig kommer släppa.. Såg halva I love you man, men tröttnade på film igen. Gick upp till stallet och pussade lite på Filippus och gav honom massa godis så han inte ska känna sig helt glömd. Är helt rastlös, dammsugaren ska få arbeta lite åt mig, så kanske lite energi försvinner.

Mitt i allt detta kom dagens höjning. Kollade mejlen och såg att jag har fått heltidssommarjobb. Givetvis en veckas semester som infaller under Falsterboveckan!! Har kollat möbler hela dagen... Längtar lite ja, hehe.

Måste säga god natt med denna söta sång, hehe...


Filmmys

Kände att jag var tvungen att göra NÅGOT idag. Slängde ihop en kladdkaka å drog till Carro och kollade film med henne, Virre och Lina. Först såg vi en rätt kul film, Bröderna Karlsson, sen var det någon (?) som satte på fredag den 13e. Jag gillar verkligen inte skräckfilmer och är sjukt mörkrädd. Kan tillägga att jag bor på landet i en stuga, helt ensam.. Precis, inget skoj.
Lina hade iaf bakat jätte goda chokladmuffins så vi var 3 glada tjejer som krängde gött. Lina är dock duktig och bara tittar på.

Fick mina nya ridbyxor ikväll också som jag beställde för några månader sen. Brunmockafärgade pikuer, mhhh! Så nu vill jag bara bli frisk så jag kan rida igen, så jag får provat dom.

Dax och tänka på refrängen kanske.. Har kommit helt i orytm med sömnen nu. Svårt att sova om nätterna när man småsover hela dagarna. Det är också svårt att inte sova om dagarna när man bara ligger här och inte har något att göra. Lite friskare nu tack!

Magplask i sängen strax, natti.

I just came to say hello


Sjuk..

Har varit sjuk i några dagar nu men från igår så orkade jag inte jobba mer. Och jag är redan trött på å ligga här hemma och vara sjuk helt ensam. Har tittat på några filmer, somnade till båda två så jag såg dom två gånger. Har även fördrivit tiden lite med att städa men nu finns det inget mer här och göra. Funderar på att göra en kladdkaka och dra iväg till Carro å bjuda. Blir galen här..

Hej 2011

Blev sugen på att börja skriva lite igen och gick in och kollade här. Sjukt längesen jag skrev något sist men jag ska bli bättre. Det har hänt en hel del sen sist.

Vi kan väl börja med min älskade Carlito som har tagit upp stor plats här tidigare. Vi hade ett jätte roligt 2010, framför allt en riktigt bra sommar med fina placeringar, påbörjade galoppombyten osv. Det gick väldigt mycket framåt där. Men när det började bli lite svårare så protesterade han lite ibland, absolut inga stora affärer, men så mycket som jag älskade den hästen så ville jag ändå kolla upp det. Han var ju liksom mitt allt (ska sluta...). Tillbaka till ämnet. Han var väldigt halt på böjprov på ena bakbenet och det blev operation två veckor senare, min födelsedag. Jag tänkte att det kunde betyda tur. Men jag hade fel.
På min födelsedag ringde veterinären och sa att det aldrig kom att bli någon tävlingshäst av Calle min. Jag fick välja mellan att låta han galoppera på dom evigt gröna ängarna eller gå som promenadhäst hos någon dude. Och förr eller senare ändå bli dålig.
För mig var det ett lätt val. Vad är det för liv att vara promenadhäst för den som är van att ALLTID vara prio ett? Varje dag var det han som kom i första hand. Nu minns jag honom som den underbara häst som vi alla älskade och alla våra fina stunder tillsammans. Men än idag kan jag sakna någon att gå in till och krama om när jag är ledsen...

Nu är det jag och Filippus som kör all in istället. Det är faktiskt jätte kul och det går väldigt mycket framåt för mig. Hoppas på någon tävling i vår :) Och jag hoppas även på att vi kan fortsätta hänga ihop när jag kör vidare i livet.

Har en rätt schysst plan faktiskt: Skaffa mig en lägenhet hyffsat centralt i Göteborg, jobba över sommaren och sen börja plugga på GU till hösten. Något inom kost blir det, så jag kan kalla mig kostexpert senare i livet ;););)

Gjorde ett litet uppehåll från Ronin Don men jag har faktiskt börjat gå dit igen och det är AS-skoj. Lite nytt folk och så har vi äntligen fått mattor. Men vem lyckas inte då att gå och bli sjuk? Vila, vila, vila är det nu som gäller. Så jag blir kry någon gång. Har varit borta en dag från jobbet och jag har redan tröttnat på å ligga här själv. Har somnat till alla filmer jag tittat på idag, det säger ju allt. Lyckades dock med egna hemmagjorda hamburgare!

Nu ska jag inta soffläget igen, ciao


RSS 2.0