Söndag

Sov ut, vilket var väääldigt skönt. Önskar man kunde göra det varje morgon. Det kunde ju iallafall vara ljust ute när man stiger upp. Hade planerat en söndagspromenad ut i skogen men när jag kom en bit var det full isgata så jag vände och tog en sväng i ridhuset istället. Blev verkligen söndagsridning. Men det är väl skönt för stackars Calle att gå på halvfart. Åt lite snabbt mellanmål sen red jag på Wilton och fick lite hjälp från Anna. Gick väldigt bra efter ett tag faktiskt. Sen när jag hoppade av kom samma känsla som jag hade haft innan jag satt upp tillbaka: illamående och spykänslan, blää. Ville bara lägga mig ner och dö typ. När jag var klar med Wille gick jag och la mig en stund och sen blev det middag, kycklingfilégryta.

Drog iväg och checkade ett stall, rätt schysst. Kollar upp läget lite till den dagen jag ska plugga. Vill ju så gärna ha min häst kvar. Hoppas verkligen det går att fixa. Får se när det blir. Ibland är jag lite sugen på att stanna här ett år till faktiskt. Hmmm, jag får ta mig lite betänketid på den fronten...

Imorgon är det måndag, vilket betyder ny vecka och arbete. Ska tagga nu med lite sömn tänkte jag...

Lagom seg dag

Trots att alkoholintaget inte blev så stort igår är man ändå lagom sliten. Men det är riktigt skönt att slippa den där bakis känslan. Drog hem från Moa vid middestid och sen blev det någon timme på soffan. Blev ett dressyrpass på Filippus och senare på kvällen även ett på Calle. Fick kvällsfodra och sen blev det väldigt sen middag. Men gott var det! Nu e jag trött, sjukt trött.

Natti

man måste prova nya saker

Ja, man bor intill en stor stad, många möjligheter osv osv. Men vad gör man. Jobbar hela veckan, rider lite sen kommer helgen och då drar man ut på stan till något nice ställe som man kan hänga på halva natten för att sen vagga hem miss i nassen. Nej man måste prova nya saker tycker jag.

Så efter om och med igår, helt oväntat, hamnade vi på en bögklubb inne i stan(?). Shakade halva kvällen och tittade på en massa konstigt folk. Sen blev det en sväng på Diamond Dogs, en rockklubb på avenyn, ja varför inte. Avslutade på Subway dit även Eddie och stenpaggad Pale kom. Ett måste att träffa lite folk hemifrån ibland. Dock tog det ett antal timmar för grabbarna att hooka upp.

Klockan drar iväg och har man en buss att passa så har man. Satte oss på en spårvagn mot Centralen men några killar fitttade sig så spårvagnen hängde sig och där satt vi. Absolut ingenting hände och tiden gick. 15 minus ute och inte sugna på att springa till stationen, gåendes hade vi aldrig hunnit. Jo men vi var ju tvugna att komma hem så vi hoppade av spårvagnen och skulle börja vår lilla färd. Tror ni inte spårvagnen glider iväg då??? Sån tur att det kom en till precis efter, som istället gick heeela vägen fram till Centralen. Var framme 03.25 och bussen gick 03.30, jo springa fick vi lite och visst hann vi.

På bussen hem tyckte vi det kunde vara gott och sova. Fick vi det eller? Nej några killar som åkt samma buss som oss in till stan tidigare samma kväll satte sig såklart bakom oss och började tjata. Dom "kände igen oss". Och varför är det så kul att härma min dialekt? Någon som lyckas? Nej det låter bara förjävligt.

Väl framme i Ytterby sprang vi hem till Moa, borstade tänderna i en hemsk tackt och tvättade av sminket så fort så vi nästan glömde lite och äntligen kunde vi hoppa i säng. Klockan blev väl sådär 04.30 men vad gör man inte för a good good night på stan liksom.

Sov så lagom länge, mmmm skönt. Sen blev det nyttomat, tradition på det dagen efter. me like.

Lagom trött i kroppen

Jobba hårt. Rida hårda dressyrpass på varann. Mhh, det känns i kroppen. Helgen kommer komma väl bra jaaa och ännu bättre är att min Malkolm kommer :) Blir det Avatar? Maybe..

Veckan har ändå varit givande, värt slitet, ridit både Filippus och Wilton. Med lite hjälp från Anna så har det gått väldigt bra. Häftigt att få rida på lite svårklasshästar ibland :) Men idag tog vi det lugnt. En timmes skrittpromenad på en väldigt pigg Filippus i det sjukt härliga vädret med Cilla och hennes Leo. Mhh.

Imorgon kommer Denise! Har saknat mina praktikanter.. Har man tur har hon någon liten kaka med sig :)

Calle ska få massage imorgon och på onsdag ska jag till naprapaten.. Lyx for us!

Ännu en helg förbi

Kan väl börja att nämna torsdagskvällen som blev väldigt lyckad hos Moa med god mat och en massa tjejsnack. Lite halvjobbigt att gå upp på fredagen när det var dax för jobb. På kvällen blev det bara Calle och lite städning. Hittade en död mus i en låda där jag hade en jacka och en väst!!!! FYYY FAN vad äckligt. Trodde jag skulle dö. Och jag dog nästan också. Riktig storstädning blev det efter den lilla incidenten...

Var upp med tuppen på lördagen för att rida Calle, helt nöjd med honom. Sjukt fint väder när jag släppt ut honom i hagen så efter lite mat gick jag och Sally ut i skogen på en riktigt go runda. Väl tillbaka var Anna sådär halv lat och ville ha hjälp med Wilton och Piccolina. Men det blev aldrig ngt hästbyte så jag fick ett helt pass på Wilton, för första gången. Fick lite coaching av Anna vilket gav bra resultat. Red igenom LA:2 på honom som jag ska rida i slutet på Januari på seriedressyren på GFRK. (Självklart är det Calle jag ska starta då).

Låg lite efter i tiden där kände jag, en hel del som fortfarande skulle fixas innan kvällens tacofest kunde börja. När jag öppnar kranen för att kunna diska upptäcker jag att vattnet är fröset. Lät kranen stå på, sprang upp och hämtade vatten i sadelkammaren och när jag kom tillbaka hade det släppt. Jävligt lönt att jag hämtade vatten?!! Helt plötsligt dök Lina upp och fick vara "lillmossa" i huset. Lagom färdiga anlände resten av kvällens gäng och kvällen bjöd på många härligheter.

Upp i hyffsad tid idag för att rida innan Callemannen skulle ut. Härligt att trava ute i snön :) Även idag blev det ett ridpass på Willeman, sjukt kul på en så välutbildad heeest.

Niggahbolls mmmhh gott. Frestade mamma också så nu står hon hemma i köket i Päran och rullar för fulla muggar och jag bara mumsar i mig.. M MH MHHHHHH

Back in buisness

Gårdagen vet jag inte vad jag ska kalla. Blev inte mycket av den dagen iaf. Missade tåget från Ängelholm vid 12. Körde tillbaka till Klippan igen. Hittade mammas kontokort i fikan så det fick bli en tur till Perstorp också. Sen till Hbg där Håkan skulle hämta upp mig på väg mot Götet. Det skulle väl vara vid sådär 5-tiden. Så vi drog in där lite tidigare, jag, Malkolm och Emil för att titta på tv. Visst hittade Malle en och slog till direkt. Han tänkte inte riktigt på hur han skulle få in den i bilen. Tillslut fick vi fälla baksätet och lägga den ner. Hm, en person för mycket. Åkte en liten bit med Emil där bak. Inom Hööks och köpte en julklapp till Jennifer. Sen lämnade vi Emil på Maxi och körde till Knutan. Kvart över fem, ingen Håkan. Hittade ett tåg, men Håkan tyckte jag skulle vänta. Han blev lite sen med kom nog vi 7. Så jag fick vänta på knutan. Malle kunde ju inte lämna bilen med tv:n i och vi alla tre kunde inte åka någonstans... Jävligt bull alltså! Väl på knutan roade jag mig så gott jag kunde. Kvart över 9 kom äntligen den lilla tidsoptimisten. Äntligen på väg mot Göteborg! 2h skulle det ta.. Haha jo, halv 1 ungefär var jag hemma. Hade planerat värsta dan där att jag skulle komma hem klockan 15, rida, städa, tvätta osv.

Hem kom jag iaf och glad är jag för det!

Ungefär 18 minus på förmiddagen idag. Men jag tog ändå ut Calle på en liten promenad i snön. Måttligt pigg var han. Men mys och rida igen. Mhhh, har saknat mig babe över jul och nyår. Men nu är jag tillbaka igen och imorgon börjar jobbet. Och då är allt som vanligt...

RSS 2.0