Sylt!

Har varit sjukt dåligt med bloggandet på sistone men sen får man plötsligt något kul att berätta om för välden. Sylt är inte sylt utan Sylt, en ö i norra Tyskland Där Tysklands främsta restaurang ligger, Sansibar, som också är ett eget märke för ex kläder, servis osv. Snibben som äger det har även ett stall, som har något med oss att göra. Egentligen har vi en beridare att skicka men i väntan (i dagens läge sagt 10 dagar) är jag här och ska alltså jobba som beridare, vilket jag egentligen inte kan kalla mig som förrän först om 2,5 år. 
 
Detta är inte vilket ställe som helst, tydligen. Vi får väl se imorgon. Ska försöka å dela med mig så mkt jag kan, även lite bilder om det är möjligt!
 
hastigt o lustigt blev jag idag tillfrågad om jag ville åka. Tror inte jag svarade varken ja eller nej, frågade istället "när åker jag?" "idag" några timmar senare satt jag på tåget som efter 8h tagit mig hit, möttes av 2 väldigt trevliga killar/män som bjöd på restaurang o lite vin på det. och imorgon sover jag tills jag vaknar
 
 
vi hörs!

RSS 2.0