En islandshäst för omväxlings skull

Idag lämnade Malle mig för att dra till Växjö. Tidigt i morse kom jag hem.. Och det är inte ofta jag inte har något att göra. Jag kunde inte rida, för jag skulle träna ikväll. Självklart kallade msn och där började en viss Josefin Aronsson skriva till mig. Det hela resulterade i att jag följde med henne och red islandshästar. Första gången och nu är jag om Malles pappa även när det gäller hästar.. Därefter åkte vi i hennes fetingbil med värsta musikanläggningen mot Tyringe för att handla hästamat till min polle. Gick en runda med en av Josses andra hästar och sen till min häst och fixade till stallet innan träning. Kul och träffa Josse, hundra år sen typ. Och jag behövde höra en del Perstorpsskvaller, som gått förbi mig nu dom senaste åren, hahaha..

Ovanpå allt har jag varit en riktig hästmänniska idag och gått i ridkläder och luktat hästapolle heeeela dagen..

Lovet mot sitt slut

Då var det roliga över.. Men sånn tur jag har att jag är Ljungbyhedare! Vi har ju "studiedag" idag, eller hur det nu egentligen skulle vara. Vi är iaf lediga och börjar inte förrän först imorgon. Lovet har jag spenderat med my love. Igår vann jag över honom i inlines!!! Veckan har bara gått men det har varit skönt att ha Malle hemma. Inte var vecka precis vi kan ses en heeel vecka, nej då ska man vara på olika stället i Sverigelandet.

Har även hunnit med en tur i Växjö, med Malles family. Dressyrtävling i Viarp där vi presterade mycket bra kan jag tycka! Pluggandet har det inte blivit för mycket av. Hästen har jag spenderat en hel del tid med. Lite jobb fick jag med. En läktträff och t.o.m. en utgång.

Nu väntas en vecka i skolan, dock blir det bara 4 dagar!! Sen blir det grillning, äntligen med min flickor små. Som jag har saknat så mycket. Man kan väl inget annat än att le mot livet. Ibland räcker inte tiden till tyvärr, och när du åker tillbaka till Växjö igen känns det så tomt när jag kommer hem till mitt rum..

Men livet tar inte slut här..

RSS 2.0