Götet baby

Innan har allt bara gått av sig själv men plötsligt är det bara 3 veckor kvar. Det är så mkt jag önskar att jag skulle hunnit med i sommar och som jag vill hinna med innan jag flyttar. Men hinns detta under mina sista veckor? Där det även ligger väldigt mycket jobb inpräntat. Plus att jag jobbar varje kommande helg.

Nu har jag precis anmält mig på Fridas hemsida i hopp om att vinna en gratis klippning. I dessa fattiga tider hade det inte skadat. Och för er som inte vet så är det min frisör, som ni kanske ändå förstog.. Träffade henne idag, mycket pinsamt som mitt hår ser ut, en fet utväxt och en liten gnutta flott från jobbet jag just kom från.

Tillbaka där jag var innan. Göteborg blir det såklart. Det har jag vetat länge. Tidigare trodde jag att jag skulle flytta till storstaden för att plugga. Men icke.. Planerna gick åt ett annat håll efter ett telefonsamtal. Det blir istället jobb hos en dressyrkvinna vars namn är Anki Tiefelt. Dit jag även ska ta med min kära Calle (häst!) och få ännu mer träning och förmodligen några tävlingar till i år. Det är på gården i Veneröd, utan för Kungälv, utan för Göteborg, vi ska bo. Man kan säga att jag blir ett litet förortsbarn. Men luuugn det går väldigt lätt att åka in till stan (har jag fattat det som, haha) och det ligger inte så lång ifrån Marstrand (!!!!).

Tänkte först hinna med en liten trädgårdsfest eller något grillaktigt, åt det hållet iaf..  En magisk natt för mig och mina lovely friends innan jag beger mig norrut.

Ciooo outis

Längesen sist... En Falsterbovecka åtminstone

Jag kan väl erkänna att jag inte är någon höjdare på att uppdatera. Men jag har gått ifrån datorernas värld ett tag. Dagarna går alldeles för snabbt ändå. Ett minus är att jag jobbar varje jävla helg tills jag flyttar. Vilket betyder att det inte blir några sena, galna nätter med tjejerna. För när man är mitt uppe i det, då måste man börja tänka på refrängen..

Absolut ska jag inte klaga för det. Vi är nästan nyss hemkomna från en supervecka i vårt kära Falsterbo. Den sommarveckan hoppas jag att vi aldrig släpper. Dagen vi är panschosar sitter vi där med våra hattar och tittar på hästtävlingarna och sen efter det snackar vi skit över nga glas vin (NGA!) Sen raggar vi upp ett gäng gamla gubbar och där går kvällen utför.. Man ska aldrig vara riktigt säker, tror jag. 

Övrig tid, som är väldigt ofta faktiskt, spenderar jag med min kära boyfriend. Vi har det bra och han är MKT snäll. Och underbar. Och snygg. Och ja, allt det där. Vi var faktiskt riktigt busiga igår. Bastubad och sen NAKENbad!!

Helsingborgsfestivalen fick man släppa till en kväll för. Blev lite stim om Hilda hade fått välja ordet. Gick varken ringa eller skicka sms där inne (om man inte heter Senita) och vips var man borta med någon. Träffade min kära Jörgen på Harmony båten. Och för er som tycker detta låter konstigt kan jag berätta att Jörgen är en vaktis med hår på huvudet (det ni, inte alla som har det), som jag blev lite bundis med i Falsterbo där han också tjänstgjorde som vaktis. Aldrig att vi stött på så trevliga vakter som där nere. Trots Jörgen kom till Hbg var han samma gamla sköna snubbe. Kvällen i Hbg blev iaf mycket lyckad och en väldigt kul grej hände. En riktig lite blygis släppte till, steg för steg och VIPS så hände det.

Vi får inte glömma.. Att vi har ju roligt.

RSS 2.0