Lyckad lördag och en väääldigt trött söndag

Efter att ha skött mig lago bra hemma åkte jag in till stan, missade givetvis tåget med någon sekund, så det fick bli en buss istället. En klok dam sa att den bara skulle ta 20 minuter in till stan. Fast den tog ändå sina vanliga 45 minuter. Väl framme blev det en kort shoppingtur med Eddie och Walle. Alltså shoppa med killar är ingen höjdare. Fick inhandlad det jag skulle. Sen bar det av mot Eddies sköna home. Först en falafel och sen nga cider på det. Bara för att man pratar skånska så måste man bo i skåne?!
Spårvagnen till Ilona och Alexander för förfest som sen blev festen. Mkt trevlig kväll med en massa nytt folk. Avslutade kvällen på Subway inne i stan. Mh mh mhhhh.

Idag mår man som man förtjänar. Sjukt jääävla trött. Knappt sovit hela dagen och det känns ändå som jag kommer sova ganska bra i natt. Nu e det dax, adjösss.

Fredagsmys

Tyckte själv att jag var lite smart i går kväll när jag tog ner madrassen från sängen och la framför tv:n, en bit från där det dära odjuret lever loppan ovanför. Vilket resulterade i att jag sov så gott. Ändå var jag trött som en gnu idag på jobbet. Fick iaf ridit Filippus! Gled igenom hela LA:4 på den gamle herren, som gjorde det sååå fint och lätt. Han tyckte väl det var lite väl semester va för honom.

Efter en en trött(?) dag på jobbet bar det hem till Jenne och där blev det lite kebab och sen räkor. Detta avslutades givetvis med väldigt lite godis. Blev lite idoltittande och lite film. Fick även bilderna från tävlingen på Skaftö RK som togs för ngn eller nga månader sen :P Bättre sent än aldrig! Mkt fina blev dom iaf.

Snart blir det sängen för imorgon väntar en lååång dag. Men en väldigt rik dag måtte jag säga. Först en fika med Kajsa (som också flyttat till Götet sådär oväntat) och sen blir det en kväll på stan med Eddie och Walle. Hoppas på en lyckad kväll utan för grova skandaler men en utgång med dessa människor vet man aldrig var man har och vänta, haha.

Nu måste jag ladda batterierna. För på söndag lär dom vara helt slyyyt.

Kiss, good night.

En dag som alla andra..

Vaknade ungefär tusen gånger om natten innan det verkligen var dax att stiga upp. Jag undrar vad det är för en liten fyrbenting som springer och härjar ovanför mitt hem om nätterna. Tänk att någon flyger runder i hela rummet fram och tillbaka och sen står och prasslar med ngt ovanför ditt huvud när du sover. Jävligt bra väckarklocka??! Men vem vill gå upp 5 gånger om natten? Nej jag hade klarat mig utan.

Halv 8 var det ändå dax att stiga upp, uuuhm alltid lika jobbigt, vill bara ligga kvar. Snabb frukost osv... Klockan är 8 och jobbet i stallet börjar. Sopa.. Fixa i ordning någon häst, släppa nga, mocka. Sen blev det en tur i skogen på Filippus med Anna och Piccolina. Trots att det endast var en skrittrunda fick den gamle mannen (på 19 år) ett ordentligt bock-ryck. Väl tillbaka var det dax för lunch för hästarna och sen släppa resten och ta in dom andra. Sopa.. Mat åt Tina! Mocka, fixa, mysa med New Date. Ta in hästarna, mata, sopa. Och sen blir klockan strax efter 4, dags för lite paus och en liten fika.

Sen var det Calles tur, min häst alltså. Kela lite och sen fixa i ordning för dagen pass. Gick sjukt bra. Ibland vill man sälja hästen (gratis) men i dag var jag helt såld på honom. Gjorde allt som jag ville. VI var så bra idag.

Duscha, laga lite mat. Sen är det soffläge för hela slanten. Har dock lite tvätt jag måste hänga upp. Jag ska seriöst ha en hushållerska när jag blir stor!

Och därmed blev det dax att tänka på refrängen.. Natti

Blogga..

Jo visst är det kul att skriva av sig lite.. Nu har jag äntligen fått internet i min lilla hoodie, så nu ska jag bli betydligt aktivare här. I promise! Och om någin skulle vara intresserad KANSKE jag kan fota stället lite. Och eftersom ni är här och snokar räknar jag med att ni är lite nyfikna iaf.

Som jag nämnde igår har mitt liv tagit en stor vändning. Någon tyckte på att jag verkade deppig, men dte var absolut inte min mening. Jag har det sjukt bra här. Bara att jag lagt det där glada partylivet åt sidan ett litet tag för att slita och jobba ett litet tag. Och det är absolut inte på vilket vis som hellst, utan jag funderade kanske på att ha lite tur och utvecklas lite ridmässigt och har jag tur lär jag mig något på vägen, haha. Hästar är det vi snackar om för den som inte fattade. Men vi ska inte bara snackar hästar, för visst finns det annat i mitt liv.

Stan ligger inte långt bort och några visiter där ahr det visst blivit. Både nattetid och dagtid. Och självklart kan jag tänka mig att flytta in dit sen när jag är färdig här, för att plugga och leva storstadslivet, istället för leva det liv jag lever nu. Haha. Det låter som om jag vore värsta lodisen.

Men jag lovar jag håller livet i behåll, jag bara vilar lite just nu...

Göteborg, Veneröd

Tiden springer iväg och livet glider med.. Och helt plötsligt har det gått flera månader sen sist jag skrev något här. Livet har förändrats ganska stort. Ingen skola mer. Inget tryggt hem i Perstorp hos några föräldrar som passar upp och ger trygghet. Jag och min kära Calle tog våra väskor och flyttade till Veneröd, en liten håla utanför Göteborg. För att jobba med hästar. Visst får jag slita som ett svin emellanåt, men det är det värt.

Tråkigt är dock att jag inte kan umgås med mina bästa vänner lika mycket som förr. Tur har jag ändå som har min älskade pojkvän som kommer och hälsar på mig med jämna mellanrum =) Men en riktigt vän får man inte bara sådär, men när man väl funnit den så stannar den för alltid för en. Mina vänner är dom bästa och det kommer dom alltid att vara.

Jag lovar att uppdatera lite i bloggen nu när jag äntligen fått internet här nere i min lilla hood.

peace

RSS 2.0