Hemma efter en fantastisk Falsterbovecka

Den årliga semestern är nu avklarad - en vecka i Falsterbo med mina favvobrudar. Hästveckan såklart! Då vi blivit lite äldre och tröttare, pallar vi inte trycket längre riktigt lika bra. Jag och Hansson valde därför att vänta och åka ner tills på tisdagen. Sen dess fram tom söndag har det varit gött häng, grillning och fest om kvällarna och massor med fina hästar hela dagarna och givetvis en hel del shopping! Försökte hålla i cashen lite men det är ju SÅ svårt! Det blev iaf ett par nya pikuer ridbyxor, hv polo piké, långärmad funktionströja från anky - allt givetvis i brunt! Gjorde ngt ovanligt och valde en svart (!!) spooks väst och en beige lexington kepa. Sjukt nöjd! Afterriden levererade sjukt bra! Strandbaden och Adrian Lux vart så där..
Man blir ju så sjukt taggad och vill ju bara hem och rida. Härligt med ny inspiration! Blev två hästar idag som båda var väldigt lyckliga över att få komma ut i skogen efter lite vila. Imorgon blir det äääntligen lite dressyr med Filippus !
Ha det fint alla, själv väntar jag på mitt pass i denna skrivande stund!

Update update!

Full fart hela tiden. Sommarlov, sommarjobb, summerburst, Råbocka, Båstad, GÖTLABORG!! Även debut i MSVB:5 vilket gav en 3e plats och dryga 66%. Nu har vi haft ett litet break från träning och tävlat och kört varannan dag dressyr/uteritt. Glad häst!! Jag tar lite semester i Falsterbo med mina kära vänner, som är tradition sedan 5år. Häst och fest när det är som bäst :))) Närjag är hemma igen kör vi igång igen och i början på augusti är det dressyrkurs för Anki som gäller! Väldigt taggad efter en inspirerande vecka i Falsterbo

RSS 2.0