Dressyrtävling Östra Göinge

Upp sketa tidigt i morse, som alltid vi tävling.. Dock fick jag jobba längre igår kväll än vad som var bestämt. Så jag hann och orkade inte sådär jätte mycket i stallet igår kväll. Väl iväg och framme, uppsutten på hästen och färdig med en bra framridningsrunda var det dax för första klassen. Tävlingarna var inomhus och jag lovar att det var kvavt där inne. Väl inne på banan gick han bra i både skritten och galoppen men han stod emot i traven, väldigt ovanligt faktiskt.. Till andra klassen hade jag honom jätte fin på framridningen men väl in på banan ville han inte alls. När han kämpat emot travprogramet och med ännu grövre protester igenom halva galopparbetet gick jag ut på egen begäran. Jag undrar vad som är fel med min stackars polle. Såhär har han ALDRIG gjort och då menar jag verkligen ALDRIG. När vi kom hem till stallet så kissade han en hel flod, jag hoppas det var det eller att han var trött i musklerna. Det har nog blivit lite hårt på sistone.

Vi får se vad det blir av det. Men jag hoppas det inte är ngt allvarligt..

Åsbo 090502

Bild från tävlingen förra helgen i Åsbo, då vi lyckades placera oss i båda klasserna!!

Carlito EE

Jag e kass på uppdatering av bloggen men jag lovar mina vänner att jag ska bli bättre.. Skyller på tiden som mest spenderas åt skolan, jobb, häst, vänner och pojkvännen.

Just nu e jag mitt uppe i ett stort dilemma om jag ska fortsätta med min häst ett litet tag till och kanske komma upp i klasserna lite eller sälja och plugga direkt efter gymnasiet. Det förstnämnda lockar då jag lagt ner såå sjukt mkt slit, tid och pengar på denna hästen. Samtidigt vill jag skaffa mig en schysst utbildning. Och min utbildning finns i Göteborg..

Måste skryta och berätta om att vi ju faktiskt var med i HD för ett tag sen.. Bild och allt, jajemen. "Nästan storslam för hemmaryttaren Tina Ahlqvist och hennes häst Carlito. En första plats och en andra plats..." Priserna vi tar med oss hem från varje tävling gör mig ännu mer sugen på att behålla Calle. Men jag har en liten plan som jag sak vidarutveckla..

m m mmm


RSS 2.0