sen då?

tiden rinner iväg. skolan snart slut. då e de slut på gymnasietiden. slutbetyg. vad väntar framtiden? ingen vet, allt ovisst. ibland slår det runt i skallen och tusen frågetecken. men man kanske bara ska slappna av och gå in med inställningen att allt löser sig på något vis. för visst gör det? jag ska dock inte blir en av de misslyckade.. hoppas jag, haha.

min häst får säljas. jag lär få flytta ifrån familj och vänner. min pojkvän och jag kommer inte kunna träffas dagligen förrän om 3 år. DOCK kommer tina, för första gången i sitt liv, få tid över för annat kul. för första gången i mitt liv ska jag börja ta det lugnt och njuta av vardagen.. förändringen kanske blir en ny framgång istället? jag gillar den tanken iaf...

Glada överraskningar..

I måndes på väg ut till Ljungbyhed, bredvid Mikaela i bussen, berättar hon något för mig som alla andra verkade veta men jag hade inte en aning om detta. Vi är lediga på fredag! Först trodde jag att det bara var jag som inte är ledig. Men minsann och dag, jag är också ledig. Snart kom jag underfund med att det endast blev skolgång måndag och tisdag för mig denna veckan. Röntga min kära häst imorgon och på torsdag bär det av mot Gbg för att titta på universitetet.

Och sist men inte minst, där denna trevliga historia slutar, torsdag kväll... Då kommer ju min pojkvän hem och gör min helg=)

Gillar verkligen läget..

Min stora kärlek

I fredes kväll när jag förfestade ringer plötsligt Malle och undrar varför jag tvunget ska ut nu (han är i växjö..). Jag fattar nada och tror att killen helt har vänt och inte gillar att jag drar ut när han inte är hemma. Men det visar sig istället att han fixat skjuts hem efter hockeyn och kommer alltså hem från Växjö mitt i natten. Kan man bli gladare? Nej aboslut inte.. En lite tidigare buss hem än beräknat så var jag hos mitt hjärta och hade en väääldigt mysig natt framför mig. Dagen därpå åkte han tillbaka till Växjö vid 2 för deras sittning. Inte ens 24h var han hemma???! Bara för att träffa mig.. Så underbar pojkvän jag har. Jag trodde aldrig i livet att jag skulle få det såhär bra.

min häst, min häst, min häst

Så underbar. Och så bra du börjar bli killen. Så bra VI börjar bli!! Dock fet ångest att jag tyvärr måste lämna över dig till någon annan om jag ska kunna plugga.. Vilken känns som ett måste för ett schysst jobb med en hyffsad lön. Men jag har planer inför framtiden och dom håller jag vid..

Vänner är det bästa man har

Vissa saker i livet får en att må toppen. Men motgångar finns ju givet. En sagodröm? Den önskar jag mig i julklapp. Vänner som orkar lyssna, det är super. Vänner som förstår, det är ännu bättre. Vänner man känner att man kan prata med, dom är bäst. Det är inte lätt, men det är bra. Det är när det känns skit och världen går emot en som man ska vara den lyckligt lottade, men dom bästa vännerna. Egentligen räcker bara en. Bara man får gråta, svära och älta.

Att jag får se dig min vän må skit, får mig att känna mig ännu sämre. Inte som en dålig person. Jag vill gråta för dig. Jag vet precis, älskade du. Det går över. Man blir starkare som person. Det är inte lätt, men det är bra.

Jag vill ha natt, jag vill sova i en evighet, vakna upp och trivas. Det känns inte bra nu. Men jag klarar det. Låt mig vara ledsen.

-

Jag saknar den gamla goda tiden. Den helt bekymmersfria världen jag levde i. Det var vilt, det var vågat. Men vi hade roligt. Jag saknar er mina käraste barndomsvänner, som jag sent kommer att glömma. Vart tog du vägen? Och vart tog vi 3 vägen??! Såfort helgen började närma sig visste vi precis vad vi hade att vänta oss. En helg som kanske klår den andra? Veckan därpå tog oss till nya höjder. Allt bara rullade på. Det var sommar och vi levde livet. Ett jäävligt vilt liv. Men vi hade roligt. Jag lyssnar till gamla låtar och sluter ögonen.. Mmmm, det är godis. Och jag är kung för en stund. Verkligheten hinner ifatt.

RSS 2.0