Kräftskiva och Eva Rydberg

I fredags var det dax för den årliga förfestem hemma hos mig i mitt uterum med kräftskiva. Dock utan Hawaiitema och utan Perstorps karneval. För min skull gjorde vi det några veckor tidigare än vanligt, för när karnevalen väl inträffar är jag ju igge här i Päran. Istället begav vi oss ut på en mycket givande barrunda i Hbg. En timme innan alla kom till mig ringer dom från jobbet och vill jag ska jobba frukost dagen ette. Den lördag som skulle bli min första lediga på hundra år (typ). Bara till att gilla läget. Vi hade iaf en sjukt kul kväll/natt med dom allra bästa som finns, mina vänner.<3

Måttligt trött dagen efter var det jobbedax och fyllans yrande hade min kära pojkvän lovat att hänga med och hålla mig sällskap den första timmen på jobbet, efter om och men gjorde han FAKTISKT det. haha. Han e så sneeeell=)

Inte tid till någon vila inte. Full fart hela dagen och sen mot Hbg igen, fast denna lördagkväll på ett lugnare vis. Jo mycket riktigt på Fredriksdals teatern var vi, Eva Rydbergs Lordet från Gränden. Kvällen bjöd på många skratt men vissa saker drogs det ut lite för mycket på. En mycket trevlig kväll jadåå.

Söndag morgon är det ännu dax för jobb. George bli frisk!!!


Stackars kille

Idag var det inte mycket på jobbet dock nga fikagäster som jag hade förutspått. OCH 2 killar som drack öl. Tyckte synd om killarna som letade efter en bar eller pub i Klippan town!!! Jag fick gladeligen göra dom besvikna med att säga att den enda ölen som blev deras denna kvällen fanns på Gästis. Jo min san och dag, till väääldigt lugn á la carte musik blev det vars en fatöl. 

Ännu mer synd tyckte jag om den ene kille som berättade att han nyss flyttat till Klippan och inte visste något om orten. Roligt fick jag senare när han påstod att jag kunde ju absolut inte kunde bo i klippan, den hålan liksom. Nej, han hade så rätt så. Berättade dock inte var jag booor. Det är ju nästa värre. 

Flytta till Klippan för det är billigt. Kanske för att priset bara inkluderar ett storköp, ett dyrt ICA, b-affären Netto och INGEN pub! Flytta till Göteborg vet jag!    

Avskedsfest för vår kära vän Anna

Igår samlades vi för att festa och fira (?) att Anna snart ska lämna Skåne och bli Jönköpingsbo. Trevligt folk och trevlig stämning men en bit in på kvällsingen drog vi oss ner mot Klippan C, några av oss iaf. Trevligt där med ja och en kär pojkvän som ville hem i tid och ett jobb att tänka på dagen ette, så var det bara att vara snäll nog att följa med. Idag är jag väldigt tacksam för mitt beslut. Och faktiskt en nästintill helt alkoholfri helg, bortsett från en cider och en grogg igår. Men sjukt kul kan man ha ändå, eller hur Guran! 

I fredags hade vi en liten incident i vårat gäng jag nog glömde berätta igår... Jo det var såhär att vår kära Josefin Hansson gick in i glasdörren till uterummet när hon skulle gå in igen efter en rögepaus. Hör på att det var i hennes eget uterum för festen ägde rum. Jo, det va rju faktiskt väldigt kul, lät som om hon skulle riva uterummet. Efter ett tag bestämmer sig Josse för en rögepaus till med killarna. Kära vänner det har hon det ja visst! Någon stängde dörren, en annan satt beredd med kameran, en tredje gömde sig bakom gardinen i vrål garv, en fjärde kallade in henne igen och Josse går in i glasdörren IGEN! Sådär 10 minuters mellanrum kan man väl säga att det var emellan händelserna. Resterande av hennes vänner stod för skrattet och alla blev hatade för ett litet tag, ett väldigt litet tag, haha. Vi tycker ju så mycket om dig!

Nästa helg bär det av mot nya äventyr.

Sexparty och Klippanfesten

Kvällen igår började hos Emma Malmberg, sjuukt längesen sist. Efter käk var det dax för ännu ett sexparty, jo min sann och dag visst handlade jag något litet m m mmm ;P Efter det bar det av mot Klippan city, först en sväng inom Hansson innan vi drog till Klippan festen. Väl på plats träffade jag många gamla godingar. Och SKVALLER! Det har man ju inte hört sen man tog studenten. 

En fin kväll som jag idag på jobbet såhär dagen efter ångrar en smula att den blev så sen. Men kvällen var sjukt lyckad och efter jag kört Hilda lilla hem var jag livrädd ute i skogen. Låste alla dörrar och sen körde jag fort som bara den hem. Väl hemma i min säng somnade jag dirr.

Ikväll blir det avskedsfest för Anna som snart drar till Jönköping. Och jag måste bara berätta att jag, Annie och Bea för några dagar sen gick hem till Micke i vår gamla klass. Killen som var med i en hemsk bilolycka och idag fortfarande sitter i rullstol. Det var så härligt att se honom och alla framsteg han gjort sen sist, fast det inte var så längesen. Han måtte tacka sin mamma som kämpat så väl. Micke bemötte oss med ett stort leende och gav oss vars en stor, ORDENTLIG kram. Det kändes så bra när vi gick där ifrån. Det var lycka.

Livet är lycka.

RSS 2.0